За Нас - Лазарен Център Mell

За НАС

Ние от Лазерен център Mell разполагаме с апарати от висок клас .💎🔝💎

Почуствай комфорта и уюта при нас.Всеки клиент получава индивидуално и качествено обслужване от клалифицираният ни екип от терапевти.Нашият екип ще се погрижи да се почувствате добре и да имате самочувствие във вашето тяло.

  •  Elysion-PRO - Основното предимство на нашия лазерен апарат е, че третира много успешно и безопасно хора с по-тъмен тен на кожата, както и хора с по-светли косми. Епилацията е подходяща за всички зони и фототипове, прилага се през всички сезони (вкл. и лятото 👙), както и безопасно върху кожа с тен. Броят на процедурите се влияе от вашия фототип, зоната за третиране и спецификите на всеки клиент. Процедурата  не е болезнена и е толерантна към кожата. Клиента усещат загряване и леко боцкане. 
  • VelaShapeIII – най-мощната радиочестото произвеждата някога в естетиката. 🔹 Стягаме кожата в зоната и стимулираме организма да произвежда нов колаген и еластин в кожата. Предимството на VelaShape III е неговата технология. Днес няма други методи, които включват комбинация от Bi-Polar RF, инфрачервена светлина, вакуум и механичен масаж като VelaShape III, никой друг метод не може да гарантира клинично доказаните резултати, ефикасността и безопасността при 4 лечения като VelaShape III. VelaShape III е единственото нехирургично медицинско устройство, изчистено от FDA за намаляване на целулита и отпуснатата кожа с видими резултати още от първата процедура.
  • HydraFacial е иновативна технология, с която се извършват процедури за почистване, хидратиране и изглаждане на кожата на лицето. Той е разработена от Edge System – водеща американска компания в производството на машини за естетичната индустрия. HydraFacial е единствената терапия, насочена към различни кожни проблеми на лицето. Тя помага за заличаването на бръчки и фини линии, акне, розацея, чувствителна кожа, мазна кожа, разширени пори, както и при кожа със слънчеви изгаряния.

Доверете се на оригинала с доказани резултати! Вашата грижа за вашето лице и тяло е инвестиция, а не разход! 

Целите ни!

Нашата цел е клиентите ни да останат доволни от процедурите, които предлагаме,
като се стремим да изградим дълготрайни отношения и да се чувстат комфортно при всяко свое посещение

Екип

image

инж Милена Гешкова

image

Терапевт - Десислава Гочева

Терапевт - Нелина Димитрова