Mell

Лазерното отстраняване на косми !!!

Какво представлява лазерната епилация?

Вероятно вече сте опитвали различни методи за премахване на космите; кола маска, бръснене, депилаторни кремове, електролиза и всяка идва със свое неудобство. Това е "междусекторни" стадии на кола маска, когато трябва да се разхождате на лятно слънце, носейки чорапогащи или панталони, за да скриете космите ви, и смущението от този ужасен обрив на бръснене, който често излиза от нищото, независимо колко сте внимателни .

Всъщност едно скорошно проучване разкрива, че жена прекарва средно  72 дни в годината, като се бръсне . Това е много време, което може да се изразходва другаде!

С лазерна епилация, не е нужно да се притеснявате за това. Вече не трябва да оставяте косъмчетата ви да растат между  процедури и можете да продължите да ги обръсвате, когато е необходимо,между процедурите. Най-важното е, че лазерната епилация може да даде трайни резултати, когато е направено правилно.

Ползите за премахване на косъмччетата с лазерна епилация.

Спестявате време и пари. Лазерните процедури за премахване на космите са станали много по-ефективни през последните години, така че ще спестите както време, така и пари, като инвестирате в себе си по този начин. Неща като спонтанни празници или предстоящи събития, а дори и сесии за фитнес, ще станат много по-малко стресиращи, защото ще имате едно по-малко притеснение по време на подготовката си.

Подобряваш себе си. Това е доказан факт, че колкото повече правите за себе си, толкова по-добре се чувствате. Когато се обличаш за една нощ в града, ти се чувстваш различно, отколкото ако си облечен в джобовете на магазина. С лазерното премахване на косъмчетата имате увереността, че знаете, че изглеждате страхотно, се чувствате великолепно и сте готови за сезона на летните бански костюми с едно по-малко притеснение.

Тя е бърза и ефективна. Нашите процедури са бързи и ефективни, което означава, че  период е за кратъко от време, без прекъсване. Нашият специално обучен екип ще се увери, че не си тръгвате, докато не сте 100% доволни от всички наши процедури.

Как действа лазерната епилация?

Лазерното отстраняване на косъмчета, е като се излагат филикулите на лазерната светлина, които разрушават косъма. Но не се притеснявайте, кожата ви остава недокосната! Фоликула също се унищожава от топлината от лазера, което прави възможно постоянното отстраняване на космите. След само няколко сесии косъмчетата ще бъдат нещо от миналото. А колкото за болката от премахването на лазера? С ELYSION-PRO няма болка. Струва си да се отбележи, че лазерното премахване на косми постепенно става по-малко болезнено.

Нека да го кажем по този начин, вие разменяте  косми, раздразнение на кожата и планирате вашите восъчни сесии около ноща, за една приятна процедура, която отнема няколко минути и може да продължи вечно.