Диодна лазерна епилация Elyson PRO

Процедурите с диодния лазер Elysion PRO позволяват ефективно премахване на окосмяването  от всички типове кожа. Той е единственият диоден лазер, с който може да се обработват всички зони от тялото, дори и през лятото.  Апаратът атакува пигмента на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на фоликула, без да увреждат кожата. Elysion PRO е с дължина на вълната 810 nm. Тази дължина е подходяща за работа върху всички фототипове кожа, както и върху всички видове косми. Процедурите с ElysIon PRO са подходящи за всеки пол и възраст.

Elysion PRO е единственият лазер , който притежава охлаждаща система Crystal freeze. Тя защитава кожата от високата температура, като охлажда зоната през цялото време и по този начин прави процедурата безболезнена.

От колко процедури се нуждаете

Броят на процедурите при всеки човек е индивидуален. По протокол са между 6 и 10 процедури. За да са максимално ефективни процедурите, е важно косъмчетата да бъдат третирани, докато са в анагенна фаза на растеж. При различните части от тялото, тази фаза е по различно време. Периодите, на които се извършват процедурите са:

  • Зоните от лицето се правят през 30 дни.
  • Зоните от торса се правят през 45 дни.
  • Зона крака се прави през 60 дни.

След като приключат необходимият брой процедури, е нужна поддръжка на зоните веднъж годишно.

Има ли възстановителен период?

Няма възстановителен период. След процедура с Elysion PRO има леко зачервяване, което отшумява до час. При по-чувствителна кожа е възможно да се задържи 1-2 дни. А през летния сезон, няма проблем тялото да се излага на слънце, но е препоръчително използването на слънцезащита!

Ако търсите бърз, безболезнен и дълготраен метод за обезкосмяване , диодния лазер Elysion PRO е вашето решение!