Процедури за лице HydraFacial 2.0

Апаратът за лице HydraFacial 2.0 е иновативна технология, с която се извършват процедури за почистване, хидратиране и изглаждане на кожата на лицето. Той е разработена от Edge System – водеща американска компания в производството на машини за естетичната индустрия. HydraFacial 2.0 е единствената терапия, насочена към различни кожни проблеми на лицето. Тя помага за заличаването на бръчки и фини линии, акне, розацея, чувствителна кожа, мазна кожа, разширени пори, както и при кожа със слънчеви изгаряния.

Vortex-Fusion технология

Това, което отличава HydraFacial 2.0 от останалите процедури за ремоделиране на кожата, е уникалната система за прилагане на терапията Vortex-Fusion. HydraFacial използва няколко уникални дюзи HydroPeel®. Всяка от дюзите изпълнява различна функция – ексфолиация, екстракция и хидратиране на кожата. Спираловидните дюзи HydroPeel се използват в комбинация с патентованата вакуум технология и патентованите серуми на HydraFacial. Тази комбинация създава завихряне на въздух и серум, подобно на мини торнадо, чрез което лесно се отстраняват замърсяванията. Едновременно с това върху кожата се прилагат хидратиращи серуми със силни антиоксидантни съставки.

HydraFacial 2.0 е уникална с многообразието от проблеми, които може резултатно да реши:

  • детоксикация и ревитализация на изтощена и състарена кожа
  • дълбока и интензивна хидратация при суха или повехнала кожа
  • регулация на себума и стягане на разширени пори при мазна кожа
  • премахване на комедони (черни точки), пигментни петна и белези от акне и розацея
  • изглаждане на фините линии и избистряне на тена
  • стягащ лифтинг ефект при торбички под очите
  • възстановяване на кожа, пострадала от слънчеви изгарания

Мигновените резултати от терапията се дължат на едновременното използване на иновативни технологии и доказали ефективността си препарати.Благодарение на патентованата Вортекс технология, HydraFacial 2.0 въвежда дълбоко в кожата специални серуми. Технологията представлява завихряне, подобно на мини торнадо, на специален серум и въздух с помощта на вакуум. Различни спираловидни дюзи помагат на отделните етапи от терапията – за ексфолиране и изглаждане на кожата, обновяване на епидермиса, премахване на пигментацията, антиоксидантна и витаминна терапия.Допълнителна опция са 3 процедури, третиращи различни проблемни зони: влажно диамантено микродермабразио при загрубяла кожа, пигментни петна и белези от акне; вакумен лимфен дренаж за подобряване на циркулацията, намаляване на отоци и стягане; хромотерапия със синя или червена LED светлина – за противовъзпалителен, успокояващ и регенериращ ефект.