Предлагаме

Основното предимство на нашия лазерен апарат е, че третира много успешно и безопасно хора с по-тъмен тен на кожата, както и хора с по-светли косми. Епилацията е подходяща за всички зони и фототипове, прилага се през всички сезони (вкл. и лятото), както и безопасно върху кожа с тен. Броят на процедурите се влияе от вашия фототип, зоната за третиране и спецификите на всеки клиент. Процедурата  не е болезнена и е толерантна към кожата. Клиента усещат загряване и леко боцкане. 

Най-мощната радиочестото произвеждата някога в естетиката. Стягаме кожата в зоната и стимулираме организма да произвежда нов колаген и еластин в кожата. Предимството на VelaShape III е неговата технология. Днес няма други методи, които включват комбинация от Bi-Polar RF, инфрачервена светлина, вакуум и механичен масаж като VelaShape III, никой друг метод не може да гарантира клинично доказаните резултати, ефикасността и безопасността при 4 лечения като VelaShape III. VelaShape III е единственото нехирургично медицинско устройство, изчистено от FDA за намаляване на целулита и отпуснатата кожа с видими резултати още от първата процедура.

Апаратът BTL- 6000Lymhastim е разработен от БТЛ Индъстрийз и намира голямо приложение както в множество болнични заведения, така и в козметични студия. Дейността му се основава на пневматичната пресотерапия , а уникалните му апликатори притежават застъпващи се камери, които нежно масажират и по този начин стимулират естественото циркулиране на лимфата в тялото.

HydraFacial е иновативна технология, с която се извършват процедури за почистване, хидратиране и изглаждане на кожата на лицето. Той е разработена от Edge System – водеща американска компания в производството на машини за естетичната индустрия. HydraFacial е единствената терапия, насочена към различни кожни проблеми на лицето. Тя помага за заличаването на бръчки и фини линии, акне, розацея, чувствителна кожа, мазна кожа, разширени пори, както и при кожа със слънчеви изгаряния.

Exilis радиочестотен лифтинг е терапия, комбинираща радиочестота и ултразвук.При тази процедури с   Exilis се използва контролирана радиочестотна енергия за загряване на по-дълбоките слоеве на кожата, което стимулира производството на нов колаген и по този начин стяга третираната зона. Въпреки че не е заместител на лифтинга, Exilis радиочестотен лифтинг може да осигури много добра алтернатива за първи признаци на стареене и отпускане.